ÅKER TILL SUNDSVALL IMORGON!

 
Hejsan, hoppas allt är bra med er! Själv har jag fullt upp i princip varje dag och kväll. Kan vara därför jag inte ha varit så "närvarande" här på bloggen dom senaste dagarna. Ligger iallafall i sängen nu och är redo för att sova, men jag tänkte att jag kanske skulle hinna med ett litet inlägg. Imorgon är det fredag och helg, vilket är fantastiskt skönt! Har krigat mig igenom ännu en till hektisk vecka, med en massa läxor och andra hemskheter. Känner mig riktigt trött och sliten så det blir nog bra med lite ledigt. Mamma kommer och hämtar mig efter skolan imorgon, sedan åker hela familjen till Sundsvall för en hotellnatt, lite shopping på birsta city, Ikea och lite bad på himlabadet. Åh, vad jag ska njuta! Men... det är hårdpluggning som gäller i bilen påväg dit och hem. Har nämligen 2 prov och lite annat som är till nästa vecka, ingen rast och ro här minsann! Ni får ha en bra helg, så hörs vi sen! :)

 


DET JAG KÖPTE I STAN MED REBECCA...

Tänkte bara snabbt visa vad det var jag fick med mig hem i lördags, allt är från h&m! Koftan/cardigan kostade 199kr, bh:n 99kr, linnet 69:50?, sjalen 60kr och basic klänningen 149kr. Köpte lite annat krimskrams också som jag inte orkar visa men blev iallafall jätte nöjd!! :)

 

 

 

 

 

 


TJUGOFEMTE AUGUSTI

jag i matchtröjan,haha bjuder på den.
Min helg har minst sagt varit fullbokad. Var med Eija efter skolan i fredags vi gjorde smoothies, som blev as goda. På lördagen så var med Rebecca vi for till stan och shoppa. Fick med mig en hel del hem. När jag kom hem så bytte jag om lite och sedan så fick vi middagsgäster, Stina och hennes familj från Täfteå kom hit. Vi satt ute på verandan och åt god mat, sedan så gick vi in och snacka lite, kolla på tv och åt efterätt. En väldigt bra kväll med andra ord! Gick och la mig riktigt sent, men jag klev upp halv 11 imorse så lite sovmorgon fick jag allt. Idag så har jag fotat till min bilduppgift, lagt in bilderna på mitt USB-minne och även skickat dom till min bildlärare Åsa. Lite senare så åkte jag och mamma in till hälsocentralen i Umeå för att kolla upp mina utslag, det blev lite akut. För det blev bara värre igår kväll, så vi for in idag istället. Som jag sa tidigare så är jag förmodligen allergisk mot något, vi vet dock inte vad. Ska beställa tid i robban snart, så jag får göra ett pricktest och se vad det kan vara. Sjuksköterskan skrev i alla fall ut en salva som är ganska stark, och sedan ska jag äta medicin två gånger om dagen tills utslagen dämpat sig. Det är inte kul någonstans det här, ni förstår inte hur mycket jag hatar att visa mina ben nu. Har aldrig någonsin känt så förut men nu så, varför ska detta hända just mig/lilla jag? Om ni skulle komma nära och se...ni skulle nog seriöst bli rädda för det är inte lite utslag heller. Aja, det är bara bita i och kämpa. Spelade match ikväll som ni ser på bilden↑, tyvärr så förlora vi med 4-2 men vi gjorde det sjukt bra ändå. Ska snart sova men först kvällsfika! Ny vecka imorgon, vi hörs :)
 

DENNA KVNINNA ALLTSÅ, HON GÖR DET IGEN


HEKTISKA VECKA


3 trötta från ikväll
 
Vilken vecka alltså...det bara väller in läxor läxor just nu. Är redan less, nej usch fy tänk att det här bara är början. Det är helt galet alltså...känner mig duktig iaf som har krigat mig igenom en tuff vecka med lite sömn och många lektioner. Idag hände något sjukt läskigt på svenska lektionen, jag fick någon typ av allergireaktion vilket resulterade till en massa utslag och prickar över hela kroppen. Inte ett dugg kul, fick panik! Tror dock inte att det är något jätte allvarligt, men ändå...ska ge det två dagar till men om det inte blir bättre så ska jag nog åka och kolla upp det för såhär ska det inte behöva vara. Jag har aldrig varit med om något liknande förr, det kan ju vara tvättmedlet eller vad som helst! Bortsett från det så är det äntligen helg, känns underbart men har hel del att göra. Imorgon så sticker jag till stan med 10.05 bussen tillsammans med Rebecca, vi ska shoppa lite och ha allmänt trevligt. När jag kommer hem vankas främmande, får se om jag hinner knäppa något kort före till min bilduppgift. Om vi inte hörs något så får ni ha en bra helg! :) 
 
 

ANNICA ENGLUND- FITNESSGURU TÄVLING!

1.) Vilket är ditt favoritkosttillskott från Fitnessguru och varför? Det absoluta favoriten som faller mig mest i smaken är nog "One Whey® Bar, Mint Choclate". Dels för att den är så himmelskt god, men också för att den är väldigt bra som mellanmål både före och efter ett hårt "mördarpass" på gymmet,fotbollsträningen eller varför bara inte efter en sprintur ute i skogen? Ett stort pluss i kanten tycker jag! Den fungerar även utmärkt som "extraenergi" t. ex om du spelar/spelat match och är hungrig och har fått i dig för lite energi och vill ha något snabbt,enkelt,gott och nyttigt. Då är detta någonting för dig!
2.)  Vilka länder skickar Fitnessguru till? Sverige, Finland, Danmark,United Kingdom, Norge, Tyskland och Frankrike.
3.) Komplettera meningen : “One Whey® är ett av Europas mest..“ – ..älskvärda men även mest välkända protein som finns i en massa olika makalösa smaker. Nyttigt,enkelt, billigt och vid rätt tidpunkt!
 
Sammanfattning:
Sveriges nöjdaste proteinkunder, som aldrig blir missnöjda. Klicka här för att beställa på Fitnessgurus hemsida  →http://www.fitnessguru.com/sv/startpage

BRA SKOLSTART


Lagomt seg men bra skolstart, men... imorgon så kör vi igång på "riktigt"! Har redan fått en läxa, första skoldagen och inte läxfri det börjar kännas att det smakar 8:an. Dock så var det ingen stor läxa men ändå! Fikade lite grann när jag kom hem, jag & Eija har ju påbörjat vårat "attinteätagodiskontrakt" vi ska hålla detta tills jullovet. Hoppas ingen ballar ur eller ger upp, men jag vet att jag kommer vinna, men det är ju alltid värt ett försök moahaha...vi får väl se i slutändan vem som saknar sockret mest. Hur som helst fick i alla fall överskåp och träslöjd, lyckligast i världen! Jag och Adelina kommer sitta kvar i elevrådet, vilket känns  både spännande och väldigt roligt. Har intalat mig själv att gå med i tobaksfriduo, så jag fixar väl det nästa vecka. Mitt schema tycker jag är ganska bra ändå, tiderna är helt ok har ju bytt till större grupp i svenska nu. Vi kommer ha hemkunskap på måndagar och elevensval på torsdagar. Jag är ändå nöjd, så som det ser ut nu med allt. Nu är det bara att komma in i rutinerna och sen så kör vi! Åt nyss middag, ska plugga nu och sen se idol 20.00. Ha det bra! :)
 
 
 

GJORDE MITT FÖRSTA NICKMÅL!!!

Ja ni läste rubriken guys, jag fatta knappt vad jag gjorde själv liksom och vi vann med 3-0. Sommarlovet 2013 kunde inte ha avslutats på bättre sätt, åh vad glad jag bli tjejer vilket spel vi är grymma! Såhär ska spelet vara, kände dock inte av min mat koma sen lägret, min fot inklusive knä och min urdåliga kondis. Är nyduschad och ska bara fixa det sista inför morgondagen. Taggad på kliva upp halv 7? svaret är nej. Jaja, måste börja komma mig mot sängen snart om jag ska orka med allt. Ska se om jag hinner med at skicka iväg ett mail bara. Godnattkramar från mig, hoppas ni får en bra skolstart! :)

VAD JAG TÄNKER INFÖR 8:AN

7:an för mig betygsmässigt om man summerar ihop alltblev inte riktigt som jag hade tänkt mig... fast bättre blev det men inte fullt ut som jag hade hoppats på. Känslan av att konstant kämpa mig igenom varje dag, var jätte jobbigt både psykiskt och fysiskt. Vissa stunder kunde jag få panikångestattacker och börja gråta som en stucken gris av ren frustration och ilska. Ingen kunde trösta mig just i den stunden då det bara rann tårar, inte ens lärarna. Varför klarar alla andra det jag inte klarar av? Varför kan aldrig jag få känna mig nöjd och glad någon gång över att jag gjort någonting bra? Kommer det alltid att vara såhär, ifall jag klarar av 8:an fullt ut hur går det då i 9:an? Tänk om jag hamnar på botten igen och förblir där. Är mer än rädd när jag hamnar i såna tankar! Otroligt många frågor men tyvärr inga svar...men  jag har lovat mig själv (för min egen skull) nu inför 8:an att "inte kasta yxan i sjön innan jag ens försökt minst 1 gång" jag ska fasen klara det här året, jag ska ändra min inställning helst och bli positiv (försöka i alla fall, alla har ju dåliga dagar mer eller mindre...) till saker och ting så kanske livet blir enklare att leva och även prestera. Sluta aldrig ge upp var du än gör, så om du ska göra det 1000 gånger till eller bara 1 gång. Detta kommer bli en jobbigt termin för min del i alla fall, men för även många andra av er också skulle jag tro. Men nu börjar vi om på ett nytt kapitel, och tar nya tag för det här kommer bli både roligt och spännande. Enyoj my friends ♥
 
 
 

15 SAKER DU KANSKE INTE VET OM MIG

1. När jag väl är igång och ska äta, så äter jag mycket och snabbt
2. Jag har aldrig i hela mitt liv varit riktigt kär
3. Jag är äckligt lat hemma
4. När det gäller killar så går jag både på utsidan och insidan, annars kan det va
5. Jag bli sjukt triggad när jag får i mig socker
6. Jag har alltid varit osmart, så kolla helst inte på min hårfärg då du träffar mig nästa gång
7. Jag har aldrig brutit något ben eller sådant
8. Jag har alltid haft svårt att göra eller förstå 2 saker samtidigt
9. Jag kan inte behandla pengar på ett bra sätt när det kommer till shopping
10. Jag tror faktiskt att det finns en Gud bland oss...
11. Har svårt att ta dålig kritik ifrån andra
12. Jag hatar falska männsikor och  dåliga rykten
13.  Är ofta kräsen när det gäller mat, klagar oftast!
14. Jag kanske åker till Sundsvall i slutet av Augusti eller början av September och bor på hotell, badar, går på Ikea och shoppar med familjen
15. Jag skulle verkligen jätte gärna vilja ha en känd blogg om jag fick tid
 
 

DU HOPPADE ÖVER MIG OCH TOG HENNE ISTÄLLET

Idag fick bli en inte-göra-något-speciellt-dag. Sov i stort sett bort halva dagen och det var jag värd, fast jag vänder på dygnet lite grann. Men jag kan inte rå för att jag var så grymt trött och att sängen var så skön, haha. Vad har jag gjort mer?...Jo jag har hjälpt laget att plocka lite vinbär hemma, ska sälja det snart... men har lite kvar att plocka. Tog igen lite "datatid" också, alltid lika skönt. For en sväng lite senare till m&m (mormor och morfar), gjorde inte så mycket för Sonny är hos mormors syster. Åt kräftor när jag kom hem, aldrig ätit det förr men gott var det. Har suttit och "bråkat" ett tag med min nya email adress ett tag, och för er som vill nå mig via den så är den helt fungerande och heter [email protected]. Imorgon så ska jag gå på min 3:e gudstjänst i kyrkan, känns riktigt bra och jag är faktiskt taggad. Vid 7 så ska laget samlas på stantors iallafall, då har vi match vet dock inte vilka vi spelar mot hehe. Kramisar till er :)
 
 

NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT

amor | Tumblr
Då var man äntligen hemma då, tillbaka till vardagen och snart skolan.  Kan inte beskriva med ord...hur fantastiskt roligt jag har haft dom här dagarna tillsammans med alla underbara konfaledare och blivande konfirmander. Jag visste faktiskt inte att man kunde ha så kul med såhär många människor, under såhär lång tid. Vi har gjort allt det man gör och ska hinna med på ett läger! Lekt,badat,varit i grupper och gjort övningar, tjafsat, skrattat tills vi gråtit, gråtit allmänt, varit uppe sent, blivit väckt tidigt (både av ledare och andra som inte kan smyga tyst...), ätit oss tjocka, haft lektioner tills vi tröttnat, busat, haft lägerbål inklusive korvgrillning, sjungit nya låtar som vi nu kan utantill, gått på dop mm. Det är så mycket som hänt, och det är inte slut här tur nog. Vilket minne detta kommer att bli, är så glad för att jag valde att gå det här. Har hunnit med att  packat upp, fräschat upp mig lite, duschat och gjort ansiktsmask. Känns ljuvligt att vara hemma "borta bra men hemma bäst" som man brukar säga. Vi "tjejer" belv väckta tidigare än 6 där borta, så det första jag ska göra nu är att ta igen lite sömn och bara njuta av min egen säng. Måste se det nyaste TB-avsnittet imorgon! Snart börjar skolan tyvärr, inte alls kul men bra att komma in i rutinerna tycker jag! Dock hade jag gärna haft lov i 1 månad till. Har en hel del att ta igen som jag missat på "internet". Spelar match på söndag, är helt frisk nu i foten och knäet så det känns super super bra. Nu ska jag sova min medmänniskor, godnatt :)

SÅ HIMLA TAGGAD PÅ KONFALÄGRET

Blev väckt vid 10 imorse av att mobilen ringde, lika bra det... ska försöka att inte vända på dygnet såhär tätt in till skolan nu. Tror att jag packat allt nu, men lovar att jag glömt något måste kolla en extra gång sen. Sitter iaf och lyssnar på musik nu och taggar upp. Ha det bäst! :))

SVAR

SVAR:

Det är mitt mellannamn "Maud Annikki Victoria Jonsson", Maud kommer från mormor och Annikki från min farmor (som var från Finland) :)

 


DÅ VAR MAN TILLBAKA PÅ RUTA ETT IGEN DÅ

Känns väldigt bra att börja om på nytt, ifall ni har några funderingar eller synpunkter tveka inte kommentera ↓. En sak till bara inga negativa kommentarer, då tar jag bort dom på en gång! Har gjort en new in kategori där jag visar mina nya saker jag inhandlat ibland. Var det något mer? hm...jo det skulle vara bra om ni kunde kommentera vad ni skulle vilja att jag bloggar om? Kommer hem på fredag, så ni har ett tag att fundera ut. Men annars kommer jag skriva om vardag,skola,fotbollen,kompisar,familjen och allt det jag skrev om på min förra blogg. God natt på er :)

RSS 2.0