HÄDANEFTER

Begåvade Veronica, jag får gåshud...

THE ORIGINALS

Är helt förälskad i den här serien!!! Den ganska ny, så det har inte hunnit komma så många avsnitt än men in och kika på swefilmer... jag tror säkert det kan vara en serie för dig. Om du gillar vampyrserier så som tvd och tb :)

INSPIRATIONSKÄLLAN CAROLINA GYNNING


Blir så otroligt inspirerad av Carolina Gynnings olika hårfärger... vilken av dom här hårfärgerna tror ni skulle passa bäst på mitt hår? Bild 1, bild 2, bild 3 eller bild 4? Kommentera♥

 



 

THE ORIGINALS

Är helt förälskad i den här serien!!! Den finns ute på swefilmer, kika :)

DON'T BE LIKE THE OTHERS, BE ORGINAL, BE YOU!

 Wihooooo höstlovet är äntligen här!!! Fler sovtimmar,konfaläger,frisörbesök och shopping, kan det bli bättre nej?...jag har lite att se framemot! Men som vanligt så får man alltid räkna med lite plugg också, lärarna på min skola är ganska är duktiga på att ge oss en massa läxor och prov under loven. Inte så kul men det får man leva med, jaha annars?... Igår hade musikskolan en höstkonsert på centrumhuset, och jag sjöng fast jag var förkyld och hade ont i halsen. Det gick över förväntan, så roligt att så pass många var där och tittade. Det höll på ganska länge, vi var där i nästan 4 timmar. När jag kom hem så kollade jag på " The Originals", och sedan så gick jag och la mig. Kunde inte ha vart tröttare! Vaknade utan röst i morse, fick dricka en kopp te och ta en halstablett innan jag kunde få fram ett ord...men det är bättre nu. Har packat till konfan som börjar imorgon och slutar på tisdag. Denna gång håller vi till i munkviken (där vi var sommars), ser framemot att dricka matsalens goda varmchoklad. Fick lov att städa lite i min garderob också, kläderna låg som i en ända stor hög. Mamma har ringt och bokat en tid hos frisören till mig någon gång nästa vecka, vill ha en förändring...kan lägga upp några bilder sen vad jag har tänkt mig. Ska strax åka till stan, jag och min familj ska övernatta hos några kompisar som vi känner. Kommer inte kunna blogg under tiden jag är där, men jag skriver imorgon innan jag åker. Ha ett fint lov alla! :)

DU GER MIG KRAFTEN ATT ORKA MYCKET LÄNGRE

Bild 1: från dagens vinst mot hv71 med 5-1, lovelovelove. Bild 2: jag när Ellinor fotade höstbilder på mig vid dalkarlså skolan.
Vilken bra måndag det har varit idag! Hk-provet kunde inte ha gått bättre, det var inte ett dugg svårt alls om man hade läst på och kunde reflektera kring hem-perspektiven (hälsa,ekonomi och miljö). Blev riktigt imponerad av mig själv, att jag satt och skrev i nästan 1 timme och fick ner så pass mycket som jag ville. Alla hade nästan gått, det vara bara jag,Emelie och Adelina kvar den sista halvtimmen. Ikväll har vi firat Edwin tillsammans med mormor,morfar,mormors syster och våra tremeningar och deras mamma, han fick grymt fina presenter och av mig fick han pengar eftersom han hade önskat sig det! Vi har suttit och sett hockeyn, som slutade med 5-1 till saik...vad var det jag sa? det behövs bara några få förluster innan det är vinst igen. Idag spela grabbarna faktiskt riktigt bra, längtar tills matchen på onsdag. Jag måste bara få säga att det känns som allt annat en än måndag, vet inte varför...det är nog bara mitt huvud som är lite snurrigt. Ska börja med min SO: inlämning imorgon när jag kommer hem, den måste bli klar innan vi får lov (alltså på fredag) men jag tänker inte stressa upp mig för det! God natt med er :)
 

HANDEN I FICKAN FAST JAG BRYR MIG

Asså förlåt för att jag inte har varit så aktiv på sista tiden, men jag prioriterar inte bloggen före skolan...två stycken saker samtidigt kan ibland vara lite för mycket för mig och då blir bloggen ett andra handsval. Men jag gör mitt absolut bästa för att hinna med båda! I fredags så firade vi min tremening Vera i stan,som fyllde 9 år. Vi bjöds på tacos & daimtårta, sen så såg jag och Rebecca (hennes storasyster) det nyaste tvd-avsnittet som kom ut på swefilmer. Igår så pluggade jag till hemkunskapsprovet, kikade på idol (som jag missade i fredags) och hockeyn som slutade i förlust på straffar. Så himla typiskt!!! Men SAIK tar igen det här imorgon istället, får vi hoppas! Idag hade våra tränare fixat en avslutningsträff vid 12-tiden på Stantons, till oss spelare och föräldrar (mina föräldrar kunde dock inte komma) som var faktiskt riktigt rolig. Vi gick en tipsrunda, körde lite lekar,fikade, pratade om säsongen och fick diplom. När jag kom hem så var det bara att sätta sig och plugga på provet, önska mig lycka till imorgon för det kan jag nog behöva! Edwin fyller 9 år imorgon, vi har tänkt att fira han på kvällen. Ska sova nu, vi hörs :)
 

I AM A STRONG WOMAN OF STEEL

kanske inte det finaste bilden, men det är något speciellt med den haha...
Fy vilken morgon! Mamma gav mig bedövning tidigt imorse (i höger arm), innan jag ens hade hunnit vakna. Klev upp halv 7, gjorde mig i ordning som vanligt och käka frukost. Sedan kom mormor och eftersom hon jobbat som sjuksköterska tidigare ( och rycker in i bland, när det behövs personal i robban på vårdcentralen) så fick hon sticka mig. Var tvungen att ta på mig min mössa och dra ner den för ögonen (tål verkligen inte att se blod, och jag är faktiskt riktigt allvarlig nu!) så jag inte såg något. Det kändes inte dugg när hon stack mig, men när det väl hade gått 10-15min. Så började det kännas ganska bra...man kände riktigt hur kanylen (eller vad det heter?) var inne i blodkärlek och tryckte, åhh får rysningar när jag bara tänker på det. Vi fick ihop till 3 rör, mot slutet så kom det nästan inge blod. Så vi måste försöka en gång till imorgon, det känns som man är värsta blodbanken...okej nu överdrev jag lite väl men ni fattar hahaha! Ser inte ett dugg framemot att behöva göra detta en gång till, men jag får väl se det positivt och tänka att den här gången är det bara ett rör. Nu lämnar vi blod för ett tag, dagen har annars varit bra bortsett från lite kramp i armen och yrsel, vi har fått mera läxor buhhhhhh! Ska nog att sätta mig ner med lite plugg nu, sen äta,byta om och sedan åka på den sista fotbollsträningen på stantors (för denna säsong). Våra tränare har lovat oss, att vi ska göra något kul...undra vad det kan vara? Ska bli spännande att se. Får hoppas att hockeyn inte är slut när jag kommer hem, heja skellefteå!!! Tror nog inte att jag något mer spännande att berätta, ni får helt enkelt ha en riktigt bra tisdag så hörs vi! :)

JAG SAKNAR TIDEN, DÅ DU VAR HÄR OCH TOG HAN DOM MIG

 Måndag bra eller dåligt? Det känns väl helt okej, har ganska mycket att göra (standard). Igår fotade jag ju med Ellinor, himla kul att ni gillade bilderna! Bjuder på en till här uppe↑.  Spelade säsongens sista match i Robertsfors mot Ersmark,  första perioden gjorde vi riktigt bra! Sedan gick det år skogen och dom vann med 2-1, det var super jämt...så tråkigt att behöva förlora sista matchen. Men vad ska man göra?  Jag tycker vi ska vara stolta över denna säsong tjejer, vi kämpade tillsammans och gjorde vårt bästa fast det kanske inte alltid räckte. Tagga sista träningen imorgon! Ikväll har jag suttit med matten tillsammans med pappa, känner att jag behöver träna på en hel del. Blir så arg på mig själv när jag inte kan, åhhhhhhhh. Försökte skissa på mitt bokomslag till bilden också. Ska ta blodprov imorgon direkt på morgonen ( fyra rör dessutom!!!)  kommer dö, önska mig lycka till haha. Efter skolan blir det hem,göra läxor,äta,träna,kolla hockey (SAIK vs Modo) och gå och lägga mig. Fullspäckat med andra ord, ska sova nu klockan är mycket. PUSSSSS :)
 

SMAKPROV FRÅN HÖSTENS PHOTOSHOOT MED ELLINOR


Foton: Ellinor Jakobsson
Vad tycks? Fler bilder kommer sen, jag har ett par stycken på datorn haha. Själv blev jag väldigt nöjd, älskar hösten! Det tråkiga är bara att det blir mörkt och kallt så fort, men det får man leva med och klä sig varmt. Vilken bild tycker ni blev bäst?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OM DU VÅGAR, SÅ VÅGAR JAG

min lycka ikväll, efter segern mot LHC. är så stolt över grabbarna!
Klockan är mycket, men vi kör ett inlägg ändå! Igår kollade jag på första avsnittet av tvd när jag kom hem (längtar redan till nästa fredag då avsnitt 2 kommer ut, så bra var det!). Sedan satte jag mig med svenskan, som tog en himla tid! Blir så jäkla less på att skriva inlämningar hela tiden, för det är ju typ det ända vi gör. Kollade hockeyn samtidigt som jag skrev på Word (det funkar de också) så härligt med en vinst på 2-1! Blev riktigt impad av Oscar Möllers mål på slutet, han är bara för bra. Saknar dock Bud Holloway göra mål, men det är väl bara en tidsfråga innan han sätter den han också! Bytte kanal mellan pauserna, så jag kunde se en bit av idol och skavlan. Pappa kom hem med varsin kanelbulle till jag och Edwin, eftersom det var kanelbullens-dag. Mums! Idag har vi haft lunchgäster hos oss. Mammas kompisar kom på besök, dom tog med sig sina barn. Så jag valde att stanna hemma från våran match idag (som jag skulles spelat) och vara barnvakt istället. Vi gjorde en massa skoj, vi såg dumma mej bland annat. Direkt efter att dom åkt hem vid 4-tiden så satte jag mig och kolla hockeyn, SAIK-LHC. Tycker grabbarna gjorde det riktigt bra, 4-2 i vinst...nu går det bra! Imorgon så är det photoshoot med Ellinor klockan 12, fotbollsmatch mot Ersmark (hemma) vid 6 tiden  och plugg som står på schemat. Vill inte att helgen ska ta slut!!!

PRICKARNA SOM FICK MIG ATT MÅ DÅLIGT


Mina lår för några månader sedan...ska ta blodprov nästa vecka och  sen ska det skickas direkt till labb.Sedan är det bara att vänta på provsvar vad det kan vara. Har typ blåa "märken" kvar efter prickarna, inte kul alls! Det värsta som skulle kunna hända just nu, är att jag får tillbaka dom här hemsks utslagen, jag skämdes verkligen då jag gick på stan i shorts eller när jag överhuvudtaget visade mina ben. Nej ursch...

PORTRÄTTFOTO 2013/2014

Vad tycks? Senast vi tog porträttbild var i 6:an, och det blev inte alls bra (var dessutom hälften brunett och hälften blond) . Skolfoton blir aldrig bra, men i år så lyckades jag!

JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG!

Någon mer än jag som inte kan vänta tills 1 avsnittet av 5 säsongen kommer ut??? Har för mig att dom skulle lägga ut avsnittet på Swefilmer, antingen imorgon eller på fredagkväll...vi lär väl se! Tagga 5 säsongen då tvd-fans♥

DEN FÖRSTA OKTOBER

så här happy är jag!
Ikväll har jag kommit överens med mamma, om att gå och lägga mig halv 9. Får se om jag kan hålla det! Idag kom klassfotot inklusive porträttfotorna med posten, blev faktiskt riktigt häpen. Trodde varken jag skulle bli bra på klassfotot eller på porträttbilderna, men dom blev faktiskt riktigt fina!!! Kan visa er sen. Vanlig tisdag imorgon, vi har musik på morgonen och ska spela upp " Am i wrong" som ni säkert har lyssnat sönder...måste klara den på basen annars går jag dör! Har nog inget mer att skriva, vi får helt enkelt höras imorgon :)

RSS 2.0