DEN EVIGA KÄNSLAN, SOM BUBBLAR INOM MIG

Hej finisar! Hoppas ni har haft en bra helg!! Det har i alla fall jag. Var med Eija på fredagkväll, vi såg idol, åt popcorn och låg och snackade med hennes syster Towe ett tag innan jag cykla hemåt. Vid 2-tiden på lördagen så hade vi lagträff igen (som var skit kul!). Vi fick middagsgäster på kvällen och jag var inte i säng förns 12-tiden, vilket inte var så bra med tanke på att vi hade match ganska tidigt på söndagen i vindeln. Det gick inge vidare, vi förlorade med 4-1 och min förkyldning har kommit tillbaka på besök. Just nu så får den mer än gärna förvinna... blir så trött hela tiden och mitt huvud vill sprängas, åhhh!!! Ber om ursäkt för den urusla uppdateringen igen. Har mer än fullt upp just nu och vissa stunder vill jag bara gömma mig i ett hål, grina och hoppas att allt är löst när jag kommer ut igen, tyvärr så funkar det inte så.... Men helgen har i alla fall varit bra. Hoppas denna vecka blir lugnare, men det lär den väl knappast bli. Min bokrecension är klar √ nu är det bara deckaren kvar! Försöker tänka ut vad jag ska skriva om, hm...har lite idéer som kanske kan vara något. Nu har vi bytt lärare i NO ämnena, för min del så var det fördel...har haft det lite kämpigt på sista tiden med den läraren vi har haft. SAIK spelar på onsdag, längtaaaaar! Experimenterade lite med läppstift ikväll, bara för att se vad jag passar i och inte passar i. Lite kul var det, visst blev det ganska bra med rött ändå? Måste dricka upp mitt te nu, och sedan duscha och marsch i säng om jag ska kunna prestera imorgon. Godnatt ;) 

DU STANNAR UPP OCH TÄNKER, VAD VAR DET JAG GJORDE IGENTLIGEN SOM FICK DIG ATT GÅ FÖRBI?

Fantastiska Måndag! Sovmorgon och stan med mormor, kunde inte ha blivit en bättre dag. Fick med mig 2 par skor, en väska (för bara 150kr!), en mössa, ett par örhängen, en kalender (dags för mig att börja strukturera upp mitt liv bättre...) och en snygg tröja. Såg dessutom en hel del bekanta på stan, så det var lite kul! Jag & mormor fikade på Caffehouse, vi beställde en varsin kladdkakebit och jag tog te & mormor kaffe. Nu är jag hemma och gör en massa läxor, varav en är till imorgon...jag som trodde engelskan var till på torsdag. Det resulterade till att jag fick jobba lite extra hårt med den, nej men kalendern var en riktigt bra investering (om man säger så?) känner jag. Ska strax gå och lägga mig, men först ska mamma förhöra mig! Många kramar till er :)

ÄNTLIGEN FÅR MAN LANDA LITE!

Braided Heart Hair | via Tumblr
bild tagen från we♥t
Tjabba! Äntligen får man komma hem, till familjen och framförallt sängen. Det värsta jag vet är att ligga och sova på golvet, på en oskön luftmadrass. Visst en natt är okej, men absolut inte längre! Fick inte så jätte mycket sömn,så jag är jätte trött + att vi gick i säng 2. Bortsett från "sova dåligt" fronten så har vi haft jätte kul tillsammans. Vi skulle vara där 10 på morgonen, den här gången var temat "kärlek". Vi gjorde en massa olika roliga sammarbetsövningar, lekte kärlekslekar och hade lektioner om olika sexualiteter osv, haha. Det var faktiskt riktigt roligt, vi åt tacos till middag ( mamma hjälpte till, att ordna maten). Fick höra att SAIK vann matchen mot gnaget (Solna AIK) med 5-1, ägda eller vad? Försöker hitta mig en snygg höst/vinterjacka nu på nätet, inte det lättaste! Den får inte vara för dyr, och jag vill helst inte gå runt och frysa i den. Vill göra något nytt med håret också, åh...känner att jag vill så mycket just nu. Åker till stan med mormor imorgon, vi ska småshoppa lite och bara ha allmänt mysigt. Har aldrig varit en "höst-älskare" men börjar faktiskt gilla hösten mer och mer. Ska plugga nu och sen så kanske jag tittar på lite missade avsnitt av bland annat idol och Svenska Hollywood Fruar. Ses :)

EN BLID SEN I SOMMRAS, SOM ELLINOR KLIPPT IHOP

Foto: Ellinor Jakobsson
Ställe: Pikkesjön
 

TJUGONDE SEPTEMBER

Vill starta inlägget med att säga, jag står till 100 % om inte mer... för allt jag skriver ut här på bloggen! + att jag skulle aldrig skriva något som jag inte menar eller vet att jag inte kan hålla. Ni som inte tror mig, tycker jag ska sluta läsa bloggen med detsamma! Slut pratat om det. Hej alla glada! Ahhhh vart tar dagarna vägen? är det verkligen den 20 september idag, alla dagar springer iväg känns det som. Idag har varit en bra dag, inte så jätte dryga lektioner (dock så hade vi 2 st jätte långa biologilektioner efter varandra mot slutet av dagen) och sedan fick jag göra bort en matteredovisning. Nuuu är det långhelg, det är k-dag på måndag så vi är lediga då. Ikväll så valde jag att åka till ica och unna mig en b&j. Gick på ug i Bygdeå ett tag, men pallade inte vara kvar där eftersom det var så lång tråkigt + att jag var dötrött. Så gick hem till m&m och Sonny och titta på Idol och Skavlan. Gud så kul det ska bli med fredagsfinalerna sen, det var dock synd att Juliette åkte ut. Men hennes framträdande var inte det bästa i kväll, det fanns bättre som förtjäna att gå vidare! Imorgon så är andra konfirmationslägret (det börjar kl 10.00 på morgonen, suck...) , den här gången i Robertsfors (på församlingshemmet tror jag det var, om jag inte minns helt fel?) och det blir bara en natt den här gången. Kommer hem vid 1 tiden på söndag, då en hög med plugg väntar på mig tragiskt nog, haha. Ska sova nu, puss :)

IDOL TITTANDE

Som rubriken lyder...har suttit och kikat klart på idol, som är slut nu men man får veta vem som gått vidare 21:50 i typ 5min. Vet inte riktigt hur jag ska göra om jag ska se det eller gå och lägga mig? Tycket iallafall Sakib helt klart ska gå vidare eller har jag fel? Sååååå bra han var ikväll. Har städat bland mina kläder, så nu är jag riktigt stolt! Äntligen slipper jag den stora klädhögen, har hunnit snabbkolla i h&m tidningen som kom idag, blir så sugen...ska till stan på måndag med mormor och göra en massa ärenden. Kanske köper något då :)


SVAR TILL ALLA ER SOM TROR ATT JAG ÄR EN "SMOKER"

Nej jag är ingen rökare eller vad ni nu kallar det, men jag har provat ett bloss (fick en 20-lapp om jag gjorde det, vilket var dumt gjort... jag vet!)  det var grymt äckligt och det är inget jag tänker inte göra om, det kan jag lova er! Jag är emot sånt här och hatar folk som håller på med sån skit dagligen, det är varken coolt,populärt eller fint nån stans! Igentligen skulle jag inte ens ha provat, ursäkta mig men fyfan det är nog det värsta jag gjort i hela mitt 14-åriga liv! Jag ångrar detta i djupet av mitt hjärta, och vill helst inte att ni ska gå runt och tror saker om mig som inte ens är sant. Tänk om jag skulle gå runt och prata skit om er och tro en massa dumma saker, som inte heller var sant skulle det vara kul? NEJ! "Behandla andra som du själv vill bli behandlad" , tänkte att jag kunde nå ut med informationen (eller vad jag ska kalla det?) lättare om jag tog det via bloggen. Som säkert många av er  redan läser! Gå vidare, älta inte saker som redan har hänt! "Makes mistakes, but learn form them"  jag tänker iaf gå vidare. Snart börjar idol, det får ni inte missa! Puss :)

NÄSTA KÖP...

skopunkten, 399kr! åh dom är to die for♥

RYSER AV DENNA LÅT, SÅ OTROLIGT FIN!


SPOLA TILLBAKA OCH TÄNK EFTER EN GÅNG TILL

Hej det var några dagar sedan! I Lördags när vi var halvvägs upp till skell för att se SAIK spela sin premiärmatchen mot Frölunda, så glömde vi det viktigaste av allt...jo biljetterna! Vilken panikångest vi fick jag och Emma. Men som tur var så kunde hennes snälla Pappa ta fram dom via sin mobil. SAIK vann över Frölunda med 3-2, verkligen en bra start på säsongen! Dock var domarna kassa, vet inte om det brodde på att dom har haft för långt uppehåll eller om dom bara rent allmänt inte kunde döma riktigt? Åkte med Pappa och Edwin hem från matchen (dom var också där och tittade) vi stannade och åt på Big Smajl innan vi åkte hem från skell. Ja då var denna långa och tråkiga onsdag i princip över, har gjort bort alla läxor denna vecka vilket känns sådär för bra. Torsdag imorgon, och vi har elevensval innan vi slutar. Måste sätta mig och öva in en låt (eller igentligen 2 st) som jag ska kunna utantill (har ju musik). Min förkylning har blivit mycket bättre nu, kanske åker på träningen  imorgon vi får se hur läget är. För jag vill ju liksom inte komma dit och vara där i 5min och sedan åka hem direkt, så osmart tänker jag inte vara. Gjorde fryst cheesecake med citron i måndags till idol, och gud så gott det var. Veckans höjdpunkt helt klart! Nu till min svagaste sida, städa garderoben...det ser ut som ett bombnedslag! Tror faktiskt att ingen er skulle våga titta om jag ska vara ärlig. Det skulle vars för pinsamt att visa, ska skynda mig nu så mamma slipper tjata när hon kommer hem. Vi får höras imorgon :)) Ps. jag och Eija har gjort ett "fanpage" till Annica & Marcelo på instagram som heter @annicaandmarcelo. Gå gärna in där och gilla bilderna & följ oss gärna!


HAN SPELAR IMORGON, WHOOO!

”Han är inte skadad på något sätt”

 Bud Holloway spelar premiären enligt Skelleftetränarna.                   

Bud Holloway blev liggande efter en tackling i matchen mot Modo.

Hur är det med Holloway?

— Det är bra. Han fick en smäll i nacken. De gör en säkerhetsröntgen och det är standard. Men ingen hjärnskakning, inget känselbortfall eller någonting.

Smäll i nacken, det var inte axeln alltså?

– Nej, det var i nacken.

Var är Bud Holloway just nu?

– Han är på röntgen. Det är standard. Man måste säkerhetställa det går inte bara att släppa. Men han är fullt vid medvetande så det är ingen fara.

Spelar han på lördag?

– Han kommer spela. Det är en krigare rakt ut i fingerspätsarna.

Uppdatering, 22.10: Enligt en annan mediakanal så ska Bud Holloway vara nackskadad. Jag ringde upp Hans Wallson direkt när dessa uppgifter kom.

– Det kan jag bekräfta till 100 procent att det är fel. Han är tillbaka här, har duschat, fixat håret och bytt om, säger Wallson och fortsätter: – Han är inte skadad på något sätt, men däremot är det klart han är lite stel efter att ha brakat in i hårt trä.


SKELLEFTEÅ IMORGON DÅ!

Hejhej! Såhär glad är jag för att det är fredag och helg, och för att ni fortsätter läsa min blogg fast jag är sämst på att skriva. Veckan har inte varit lätt ska jag säga, har blivit hel förkyld nu och det låter typ som att jag har hamnat i målbrottet! Min näsa är tät hela tiden och hosta gör jag konstant. Var med Ottilia igår och pluggade, så tjurskallig som jag var så ville jag ändå träna. Så vi cyklade till träningen kvart i 8, inte det smartaste valet jag gjort direkt. Hann vara med på en övning innan jag var helt slutkörd, fick ont i huvudet och kroppen sa ifrån. Så morfar fick komma och hämta mig. Gjorde klart bilduppgiften när jag kom hem, så jag kunde redovisa idag och det gick bra. Kanske lite smått nervös bara...vi slutade halv 3 idag, alltså tidigare. Så grymt härligt! Nu känns det verkligen att det är helg, inga stora läxor alls och imorgon så åker jag och Emma upp till Skellefteå och ser SAIKS premiär matchen mot Frölunda. Jag längtar ihjäl mig, nästa år så kommer vi stå där som segrare igen ska ni se! Skaffade snapchat idag, ni får jätte gärna adda victooriiaaa.   Har varit med Eijasan ikväll, alltid lika skönt att få umgås med den bruden. Vi kollade senaste idol-avsnittet (på tv4 play) ,drack te,snackade och tog oss en promenad. Åh vad jag är trött, nej nu blir det sängen. Nattinatti :)

MAN MÅSTE LEVA LITE ÖVER GRÄNSEN FÖR ATT KOMMA NÅGON VART

people
Onsdagen börjar gå mot sitt slut, är lite små trött och tät i näsan. Jag vet att det är lång dag imorgon och att jag måste lägga mig snart. Men jag ska se idol först, som jag tyvärr har fått missat pga läxorna. Vi har haft det riktigt trevligt ikväll jag,mamma,mormor,Ottilia och hennes mamma. Förstår inte att en del hatar surströmming, är det pga lukten eller vad? För det luktar absolut inte som det smakar! På kvällen imorgon så har vi fotbollsträning på stantors, ska följa Ottilia hem efter skolan och plugga. Har väl inget mer att tillägga, så godnatt! :)

DENNA LÅTEN SPELAS KONSTANT I HUVUDET


JAG LEVER I MIN LILLA BUBBLA LÅNGT I FRÅN DET ROLIGA

Hej bloggisen, "back on track" eller vad man brukar säga? Som vanligt så har det hänt en massa sen jag bloggade sist, förra helgen jobbade jag och sjöng i Bygdeå på trädgår'n. Jag stod och sålde korv, var i fiskedammen och satt i loppiset ett tag. Självklart så var jag inte ensam utan mina kusiner var också där och hjälpte till. Det var grymt mycket folk där, och mest på lördagen. Det som var lite jobbigt var att ingen av oss tre visste om att det skulle bli grymt varmt ute, så vi kom ju i koftor, jeans och långärmad. Som grädden på moset så stod vi inne i ett växthus där det var ännu varmare (man höll på svettas ihjäl där inne) ,vi fick gå ut i mellan åt för att ta luft. Pluggandet har jag fått tagit när jag kommit hem! Har fått känna mig stressad hela den här veckan, eftersom jag haft massor av läxor och lite tid. Viktigast var historia provet, som jag då inte hunnit läsa på så mycket. Så denna vecka har jag fått stänga in mig i min "lilla bubbla" och fått prioriterat bort en massa fritid tillexpempel fotbollen, internet (där bloggen ingick) och TV:n. Visst det är tråkigt, men vad gör man inte för att få bra betyg.
 
 
Vi skrev i alla fall historia provet idag, och det gick verkligen super duper bra. Nu hoppas jag bara på att resultatet blir minst lika bra, men det jag tror nog. Det kändes då som det, älskar känslan inombords då man loggar in på schoolsoft och ser att man fått högre betyg än vad man trott att man skulle få. Då känner man verkligen att det lönar sig att läsa och lägga ner det krutet man gör på skolan. Denna onsdag har varit som vilken onsdag som helst, råkade olyckligtvis glömma bort att jag skulle sjunga efter lunch.Men aja alla gör misstag någon gång. Mormor & Morfar har varit så snäll och erbjudit att jag får sova hos dom, sov måndag till tisdag och tisdag till idag. Ska nog sova här tills fredag, blir nog bäst så! Imorgon har vi stolfot med klassen, tror ni inte att vi har idrott före...så typiskt. Jag som hade tänkt att locka håret, där försvann den idén! Jag ska också fotas på fredag med elevrådet och kanske tobaks fri duo. Tror nog att lockarna ska hålla då om jag har tur, men vi får se hur jag gör. På lördag ska jag åka upp till Skellefteå och se första hockeymatchen tillsammans med Emma, whoo hockeyn drar igång som jag längtat! Synd att Bud fick en nackskada så han inte kan vara med, hoppas han blir bättre saknar poäng kungen på isen. Vi ska få surtrömmingsfrämmande ikväll, mums! Vi hörs imorgon :) 

VAD FINNS DET DÅ ATT BRY SIG OM, ÖVER PLATTORNA PÅ SERGELS TORG

har som lite smått bild brist, så jag tänkte att jag kunde visa min bild  (i förväg) som jag ska ha till min bilduppgift på skolan på fredag. Tycker inte den blev så dålig ändå, Sonny hade dock hunnit blivit riktigt less eftersom vi redan hade tagit över 100 bilder som jag blivit missnöjd med.
 
Den här måndagen var ändå inte så farlig, dock var det hemskt att ta sig upp från sängen i morse. Vi hade idrott idag efter matten, vi skulle kasta spjut (eller vad det heter) och diskus. Tycker det var ganska skoj ändå, fast jag inte var sådär jätte bra på det. Vi slutade halv 4, skyndade mig till bussen. Började plugga när jag kom hem och jag har faktiskt varit riktigt duktig ikväll och gjort bort en svenska analys/prov/inlämning och skickat in arbetet via schoolsoft. Hann kolla på idol också, gud vad jag hatar Alexander Bard alltså! Önskar att det bara var Laila och Anders som satt i juryn istället. Då skulle det bli så mycket roligare att titta på också... imorgon så slutar jag riktigt tidigt, om jag minns rätt så skulle mormor vara snäll och hämta mig. Får skippa fotbollen helt i veckan pga läxor och sedan så ska jag och mina kusiner arbeta på Trädgår'n i Bygdeå på höstmarknaden. Vi ska nog sälja korv och hålla på med fiskedammen (tror jag det va?) aja det är i alla fall både lördag och söndag. Ska sjunga med " Something New" där också, två låtar bli det. Vi ska försöka repa på torsdag klockan 19.00 på Filadelfia. Vi vet som tur är iaf vilka låtar vi ska köra, oj vad klockan är mycket! Nej, nu  måste jag i säng. Vi hörs :))

SUNDAY

sämsta kvallan ever...
Då var man hemma efter en weekend i Sundsvall with the family. Vi var framme ganska sent på fredagen, så vi chillade mest bara på hotellet på när vi kom fram. Såg det sista som var kvar av kristallgalan 2013, packade upp mina saker och checkade rummet lite. Klockan var nog runt 11 halv 12 innan jag var i säng, sov as bra pga sängen (bästa sängarna ever!) Hotellfrukosten var perfekt, dom hade ett fräscht gym där också som jag gick till en stund på lördgmorgonen. Ska nog önska mig ett gymkort i framtiden, så ett stort + till Scandic. Vi for och bada vid 12 tiden på himlabadet, älskar det stället man har aldrig tråkigt där. Det blev shopping sen på birsta city. Köpte lite kläder där, kanske kan visa det sen när jag får mer tid till bloggandet. Innan det var dags att börja åka hemåt så gick vi på Ikea ett tag och handla lite hemmet, köpte några lampor till mitt rum. Kom hem vid 1 på natten, då jag direkt gick i säng. Idag har jag gjort läxor och spelat fotboll, imorgon är det en ny vecka med mer arbete suck...

RSS 2.0